latinica  ћирилица
Концерти свјетских звијезда
Концерти свјетских звијезда
22:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Концерти свјетских звијезда
Четвртком увече, у ваше домове доносимо атмосферу најпознатијих свјетских концертних сала и стадиона.

Од првог фебруара на програму Радио-телевизије Републике Српске највеће свјетске звијезде: Тина Тарнер, Ејми Вајнхаус, Лејди Гага, Ријана, Лили Ејлн, Џими Хендрикс, Брус Спрингстин, Дејвид Боуви, Џорџ Мајкл, Бон Џови, Оејзис, Килерс, Кристина Агилера, Пинк, Еј си ди си, Вајтснејк, Сантана, Џејмс Браун, Том Џонс, Нил Јанг, Род Стјуарт, Чак Бери, Ил Диво и многи други.

Осјетите чаролију врхунске свјетске продукције, од Вудстока до Глестобурија.

Већ у фебруару очекују вас: Тина Тарнер, Џорџ Мајкл и Кристина Агилера.

Концерт једне од најзначајнијих рок пјевачица, Тине Тарнер, одржан је 1973. године у Енглеској. На овом концерту Тина је извела неке од својих највећих хитова, попут "River deep mountain high" и "Disco inferno".

Концерт Џорџа Мајкла "Live in London", одржан је у оквиру турнеје "25 Live" 2009. године. Била је то једна од његових најуспјешнијих турнеја, коју је одржао након паузе од 15 година. На овом концерту извео је и своје највеће хитове "Father's figur", "Kissing a fool", "Careless whisper'' и "Freedom".

Једна од најбољих свјетских пјевачица, добитница више Гремија, Кристина Агилера, након објављивања албума "Back to basic" одржала је истоимену турнеју, која је проглашена најбољом турнејом женског вокала 2007. године у САД. Са ових концерата посебно се издвајају емотивни моменти у пјесмама "Oh mother", "Hurt" и нарочито у пјесми "Beautiful". Ту су и неки од највећих хитова "What a girl wants", "Dirty" и "Lady Marmalade".

Редакција: Забавни програм