X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Добро вече, човјече
Вечерње путовање кроз живот
Добро вече, човјече
20:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Добро вече, човјече

У емисији "Добро вече, човјече" представљамо људе различитих профила, образовања, интересовања и старости, који су својим дјелима оставили траг у друштву.  

Они не морају бити познати и славни да би били наши гости. Довољно је да је свако од њих Човјек.

Свако ко на наш поздрав "Добро вече, човјече" узврати поздравом, даје пристанак на отворен разговор о свом животу. О дјетињству, одрастању, љубави и свим оним важним стварима које су обиљежиле његов живот.

Редакција: Дневни програм

20:00 | сриједа, 22. Август
Драматург , сценариста , филмски критичар
Небојша Пајкић драматург, сценариста, филмски критичар , професор на Факултету драмских уметности у Београду ,човјек кога кроз живот води идеја да другачије корача него други људи , гост је у емисији Добро вече , човјече, у сриједу , 22. августа 2018. Као стуидент , бавио се филмском критиком ,а специфичан сензибилитет који произилази из рок ен рола донио је у БГД из родног Високог, гдје је почетак љегове каријере у СКЦ У БГ обиљежио New wejw novi talas u muzici настао из панк рока као реакција на популарну музику из 1970-их. Сценариста је култних филмова Дечко који обећава и Давитељ против давитеља, косценариста у филмовима Уна , Шест дана јуна, Краљева завршница , Последњи валцер у Сарајеву Супруг је кљижевнице Исидоре Бјелице , са којом има двоје дјеце , Вилу и Лава