X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Добро вече, човјече
Вечерње путовање кроз живот
Добро вече, човјече
20:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

20:00 | сриједа, 25. Јануар
вечерње путовање кроз живот
Своју животну и професионалну причу с нама ће подијелити текстописац и композитор Милорад Петрић, дугогодишњи директор бањалучког културног центра „Бански двор“. Препознавши у себи склоност ка културним дешавањима, Петрић се у раној младости опредијелио за рад у КУД „Веселин Маслеша“. Био је и глумац Омладинског студија „Дјечјег позоришта“, опробао се као спикер и водитељ у Бањалучком радију, учествовао у радним акцијама богатећи себе и јачајући свој карактер. Скинувши копрену са успомена Петрић ће нас водити кроз вријеме, кроз Бањалуку с којом је растао и развијао се и која му је, попут свих родних градова, вјечна инспирација. Сриједа, 20 часова! Добро нам дошли!
О ЕМИСИЈИ
Добро вече, човјече

У емисији "Добро вече, човјече" представљамо људе различитих профила, образовања, интересовања и старости, који су својим дјелима оставили траг у друштву.  

Они не морају бити познати и славни да би били наши гости. Довољно је да је свако од њих Човјек.

Свако ко на наш поздрав "Добро вече, човјече" узврати поздравом, даје пристанак на отворен разговор о свом животу. О дјетињству, одрастању, љубави и свим оним важним стварима које су обиљежиле његов живот.

Редакција: Дневни програм