X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
N.C.I.S. Los Angeles
Акциона серија
N.C.I.S. Los Angeles
21:55
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
N.C.I.S. Los Angeles

Једна од пет најгледанијих серија у свијету.

Пета сезона премијерно на РТРС.

Одјељење за специјалне пројекте поморске полиције у Лос Анђелесу има задатак да хвата опасне криминалце који представљају пријетњу по државну безбједност. Под лажним идентитетом и најмодернијим техничким средствима, овај тим високо истренираних агената, ризикујући и своје животе, у акцијама хвата криминалце.

Специјални агент Џи Колен је прави камелеон који се трансформише у све могуће ликове како би се инфилтрирао у подземље. Његов партнер је специјални агент Сем Хана, бивши маринац, који има улогу извиђача који дојављује важне информације са терена. У тиму је и специјална агентица Кенси Блај, која обожава адреналинске тајне задатке.

Оперативни психолог Нејт Гец, способан је да ''уђе у свачију главу'', да одреди профил сваког криминалца и оцијени психичко стање агената у акцији. Специјални агент Доминик Вајл је најновије појачање у тиму, врло квалификован, али без искуства.

На крају ту је Хенријета Хети Ленџ, подршка из сјене и веза међу агентима. Наоружани најновијим технологијама сви агенти су у опасним ситуацијама чврсто повезани тако да се у случају потребе могу ослонити један на другога Најбоља доза адреналина – само на РТРС-у.

Редакција: Забавни програм