latinica  ћирилица
Епизоде
Серија
Епизоде
22:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Епизоде

Британски комичарски дуо супружника стижу у Холливуд како би снимили нову верзију своје хит серије...

Серија настала из пера хваљеног пара сценариста Davida Cranea ("Пријатељи") i Jeffreyja Klarika ("Луд за тобом"). Звијезда Matt LeBlanc тумачи претјерану верзију самог себе, а у главним улогама појављују се Tamsin Grieg и Stephen Mangan. Ова урнебесно смијешна комедија даје нам да завиримо иза кулиса холивудског лудила. Више никада нећете гледати телевизију на исти начин.

Sean (Stephen Mangan) и Beverly (Tamsin Greig) sретан су енглески брачни пар и успјешни творци британске хит ТВ-серије. Чини се да им је живот испуњен, све док их изнимно моћан и каризматичан предсједник америчке телевизијске мреже не наговори да се преселе у Los Angeles како би снимили иначицу своје серије за америчку телевизију. Препун је хвале и обећава да ништа неће промијенити. Међутим, све крене наопако чим Sean i Beverly стигну у Los Angeles. Открију да предсједник мреже никад и није видио њихову серију.

Да ствари буду горе, инзистира на томе да замијене свога бриљантнога главнога глумца (Richard Griffiths), šколована шекспиријанског глумачког ветерана Mattom LeBlancom! Sean и Beverly су згрожени. За улогу мудрог, рјечитог директора елитног интерната за дјечаке мрежа жели Joeyja??? Али они немају никаквог утјецаја на ту одлуку. Matt добива улогу, а Sean и Beverly убрзо се нађу у комплицираном трокуту који пријети разорити не само њихову серију него и брак.

 

Година: 2011

 

Земља: SAD

 

Жанр: комедија, ситком

 

Форма: серија

 

Аутори: David Crane, Jeffrey Klarik
Улоге: Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan...

 

Редакција: Документарни и страни програм