latinica  ћирилица
СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД | 21/03/2013 | 20:34

Репрезентативци Србије дочекани аплаузом на Максимиру

Фудбалски репрезентативци Србије аплаузом су дочекани на данашњем тренингу на стадиону Максимир у Загребу пред утакмицу против Хрватске.

Тренинг је за јавност био отворен само првих 15 минута, а током тог дијела присуствовало је око 200 новинара, репортера и других гостију.

Српски фудбалери су тренинг почели лаким загријавањем и трчањем, затим су кренули да раде са лоптом, а након тога су окупљени око терена морали да напусте стадион.

Селектор Србије Синиша Михајловић желио је да цијели данашњи тренинг буде отворен како за новинаре, тако и за остале "љубитеље фудбала", али је то забранила загребачка полиција због безбједности.

Током дана у Загребу се налазио велики број полицајаца који су обезбјеђивали како репрезентаивце, тако и српске новинаре.

Током пута, између хотела у коме су смјештени до стадиона, новинари су били под великом полицијском пратњом, а у тренутку када је колона пролазила поред хотела "Шератон" у центру града, капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић примијетио је аутобус са представницима српских медија и махнуо им.

Утакмица између Хрватске и Србије у петом колу Групе А за Светско првенство 2014. године играће се сутра у 18.00 на стадиону Максимир.