latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 06/09/2013 | 11:21

СЛАЂАНА КОЉАНЧИЋ: 55. од Ваших и наших 100 лица!

Она је ЗМАЈИЦА!!!

Једина је жена тјелохранитељ у БиХ. Дипломирана је правница за безбједност и криминалистику. Познаје 10 борилачких вјештина. Мајстор је каратеа , тренер и судија  Ц категорије. Говори 3 страна језика- енглески, талијански и јапански. Бавила се политиком , радила у невладином сектору.  

Слађана Кољанчић

Бањалучанка Слађана Кољанчић, од "малих ногу" бави се спортом. Од "малих ногу" заљубљена је и у посао тјелохранитеља и у "униформу" . Каже , то је логично , јер јој је отац  радио у обезбјеђењу.

Посао тјелохранитеља , иако собом носи много више ризика, за њу је каже , као и сваки други посао. Приступа му потпуно физички и психички спремна. Не само према послу, тако се односи и према животу. Спремно дочекује све животне изазове , све среће и недаће. Велики је оптимиста, који воли живот, воли људе.

Да би били добар тјелохранитељ, да би чували туђи живот, морате каже, бити добар , нормалан и здрав човјек, да се трудите да успијете у животу, да имате своје циљеве, да сте психички стабилни, да знате шта желите и да улажете много труда, знања и способности да све што желите и остварите.

Слађа жели остати у свом граду, жели својим радом и животним примјером бити узор младима.Жели у Бањалуци пронаћи посао, наставити студије, поново отворити школу каратеа, радити са дјецом, са младима, тренирати их , научити их да није све у медаљама, да није злато све што сија, да су добри и успони и падови, да се и послије пада устаје и иде храбро даље, ЈЕР СВЕ ЈЕ ТО ЖИВОТ!

Сигурни смо, Слађана ће своје жеље и остварити. Змајица је то! Бањалучко-јапанска :)