latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 03/10/2013 | 12:29

СЛАВИША СРЕДАНОВИЋ: 74. од Ваших и наших 100 лица!

СИГУРНИМ ЖИВОТНИМ КОРАЦИМА КОРАЧАЈТЕ КА ОСТВАРЕЊУ СВОГ ЦИЉА! И БЕЗ ОБЗИРА НЕ СВЕ И СВАКОГА- НИКАД НЕ ОДУСТАЈТЕ!!! , поручује нам то млади и успјешни плесач и тренер плесног клуба "Марис" из Требиња.

Славиша СредановићМотивише га сваки нови дан, музика и сваки нови покрет! А каже,рад је најбоља препорука свима!!!

"Када вас у сали дочекају дјеца жељна нових знања, када дођу на час са осмјехом, а са часа оду још срећнија и задовољнија то ми је довољна мотивација!"

Плес воли од најранијег дјетињства. У Требињу није постојао плесни клуб, па је своје прве плесне кораке Славиша направио бавећи се фолклором. Током студирања у Сарајеву, учланио се у плесни клуб, а своја знања, која су признаје, у почетку била мала, преноси и у свој град -у Требиње.

Од познавања само неколико основних плесних корака, па до оснивања првог плесног клуба у Требињу под називом "Марис" , учествовању и освајању првих мјеста на бројним плесним такмичењима , Славиша Средановић прешао је дуг пут . И то само захваљујући ВЈЕРИ У СЕБЕ!!!

Заслужено , у само 7 година постојања, 2010.године  чланови плесног клуба "Марис" постали су прваци свјета. 2011. учествовали су и били полуфиналисти шоа "Ја имам таленат", освојили су мнооого пехара и медаља....

 "Не одустајте од својих циљева без обзира на све, на породицу, на пријатеље, на знане и не знане!Вјерујте у себе -ТО ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДА УСПИЈЕТЕ У ЖИВОТУ!!!