latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 04/10/2013 | 12:54

САЊА ЖИВКОВИЋ: 75.од Ваших и наших 100 лица!

ОНА ЈЕ ПОСЕБНА ЖЕНА! ОДЛУЧНА, СПОСОБНА И ХУМАНА! ОНА ЈЕ УЧИТЕЉИЦА КОЈУ ОПЛЕМЕЊУЈУ ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ И РАД СА ДЈЕЦОМ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА! ОНА ИМА ВЕЛИКИ ОСМЈЕХ И ВЕЛИКО СРЦЕ ! ОНА ЈЕ УЧИТЕЉИЦА КОЈА НАС УЧИ КАКО ДА ПРИЈЕ СВЕГА ПОСТАНЕМО ДОБРИ ЉУДИ!!!

Учитељица је у основној школи В.С.Караџић у Добоју. Ради у Удружењу за помоћ дјеци са посебним потребама, што је и највише испуњава и оплемењује.

 Сања Живковић

Ипак, каже, да ништа не би могла остварити без подршке људи у њеној заједници. Колега из школе, из удружења, али и без сваког појединца који помоћ донира било лично или преко хуманитарног телефонског броја.

Сања настоји да сваку своју идеју спроведе у дјело! Све крене као мала сњежна куглица, а онда се закотрља и претвори у велику сњежну лавину доброте и племенитости.

 " Дивно је кад видите да су и у овим финансијски тешким временима људи спремни да помогну другима. Организовали смо велики број успјешних хуманитарних акција , спортских, културно-забавних садржаја кроз које смо прикупљали неопходна средства и на тај начин помагали људима у невољи.И често сам имала прилику да се увјерим да смо ми једна земља јако добрих људи!

Већина добрих ствари у нашем друштву дешава се захваљујући "малим" људима, појединцима. Не препуштајмо све политичарима! Узмимо и политику и властите животе у своје руке! Укључимо се!Активирајмо више! Учинимо свој живот бољим , учинимо бољим мјесто у којем живимо!

А све што радим, радим због дјеце!Због њихове боље будућности! А ако их нечему желим научити-ТО ИМ ПРВО МОРАМ ПОКАЗАТИ КРОЗ СВОЈ ПРИМЈЕР!!!"