latinica  ћирилица

ОСМА ЕПИЗОДА ТЛЗП-А У ЗНАКУ ЕВРОВИЗИЈЕ

Побиједио Леон, а Пагонис био бијесан због имитације Кончите Вурст, па поручио да наша дjеца НЕ ИДУ њеним стопама!

Осма епизода најгледанијег регионалног хуманитарног шоуа "Твоје лице звучи познато" била је у знаку Евровизије, такозване  "TLZPvision", а такмичари су изводили најпопуларније, најзабавније, најсликовитије наступе са претходних такмичења.

Редовном жирију у саставу: Александра Радовић, Андрија Милошевић, Бранко Ђурић Ђуро, који је преузео улогу и другог водитеља, придружила се Катарина Радивојевић као специјална чланица жирија.

Пагонис је херојски извео перформанс као контраверзна Кончита Вурст у пјесми „Rise like a phoenix“, а на крају пјесме је бијесно збацио са себе перику и хаљину и појавио се у мајици са ликом Николе Тесле поручивши да су то вриједности којима треба да учимо нашу дјецу.

Мира Шкорић појавила се у ципелама Марка Кона, запријетила жирију уз риму: „моја стара ципела цео жири виела“ и извела нумеру „Ципела“ у којој јој се придружио и прави Марко Кон.

Лека је наступио као биће из пакла, као фински представник Лорди, са крилцима и сјекиром, и загрмио сценом, а придружили су му се послије наступа и његови ’гномови’.

Леон је заблистао као босански пјевач Лака са пјесмом Покушај и однио све симпатије са овом необичном, веселом кореографијом.

Тијана Дапчевић имитирала је румунског пјевача Цезара, савршено пјевајући оперу, а изгледајући као Гаргамел.

Беби Дол као Тајчи у нумери „Хајде да лудујемо ове ноћи“ је мирисала на Шанел 5, а водитељи су полудјели уз Беби.

Едита Арадиновић као Марија Шерифовић са побједничком пјесмом Евровизије „Молитва“ поново је бриљирала и гласом и имитацијом.

Бане Видаковић као Јоргос Алкоис са пјесмом „Опа опа“ потпуно је раздрмао жири својом енергијом и феноменалним познавањем грчког језика.

Стеван Анђелковић као Жељко Јоксимовић са пјесмом која је требало да побиједи на Евровизији "Лане моје" подсјетио нас је на неке лијепе дане.

Драгана Мићаловић као Руслана, украјинска побједница, извела је потпуно дивљи наступ.

Након гласања жирија и такмичара побиједио је Леон, а награду од 1000 евра додијелио је незбринутој дјеци у Свратишту у Крфској улици.