latinica  ћирилица

Стеван Анђелковић дирнуо пјесмом и однио побједу у 9. епизоди

Још двије епизоде нас дијеле од полуфинала најпопуларнијег шоуа „Твоје лице звучи познато“ а у синоћњој епизоди поред сталних чланова жирија Ђуре, Андрије и Александре, у судијској столици била је глумица Неда Арнерић.

Леон је први наступио, извео је духовиту верзију пјесме Аспирин Секе Алексић.

Едита је маестрално скинула покрете Мајкла Џексона.

Драгана Мићаловић је глумачки фантастично урадила задатак. У неколико минута провела је публику кроз вишедеценијску каријеру Драгане Мирковић.

Мира Шкорић и Бане Видаковић глумили су Барбару Стрејсенд и Реја Чарлса и вратили нас у нека добра стара романтична времена, када су мелодије и емоције доминирале на сцени. Ђуро је рекао да је очекивао нешто брже, по чему је Реј био познат, и замолио да мало убрзају ритам. Затим су се Ђуро и Андрија, као Браћа Блуз, придружили Банету и заиграли уз пратњу Банета на клавиру. Придружио се и остатак жирија, сви плесачи изашли су на сцену и заплесали у ритму пјесме... све је прштало од добре енергије, а кукове су размрдрале и Александра и Неда.

Стеван Анђелковић је за клавиром свирао и пјевао уживо пјесму Оливера Драгојевића Магдалена уз Београдски ревијски оркестар под палицом Милоша Марковића. На молбу Нине, а уз помоћ Едите, извели су још једну пјесму Без тебе, коју је свако од учесника посветио својој вољеној особи.

Ненад Пагонис је посебно привукао пажњу водитељке као Лени Кревиц са дредовима и са раздрљаним крзненим прслуком.

Лека је извео пјесму Плави слон групе Твинс са специјалним гостом Ером Ојданићем. Насмијали су жири до суза својим надреалним наступом.

Тијана Дапчевић имала је најатрактивнији наступ као Тејлор Свифт са њеним новим хитом Look what you made me do.

Беби је покидала као Цане Партибрејкерс – савршено га је имитирала и пјевала уз пратњу бивших чланова Партибрејкерса, уживо.

Стеван Анђелковић освојио је чланове жирија и друге такмичаре својим извођењем и награду од 1000 евра упутио Јањи Ђурковић за протезу шаке.