latinica  ћирилица

Побjедник 4. сезоне ТЛЗП је СТЕВАН АНЂЕЛКОВИЋ!

Друго мјесто освојила је Тијана Дапчевић, треће Едита, док су четврто и пето мјесто заузели Драгана Мићаловић и Леон. Специјални гост жирија био је Тончи Хуљић.

Синоћ су искључиво гласови публике одлучили ко ће бити побједник и освојити награду од 25 000 евра која иде у хуманитарне сврхе, а сви оператери су се одрекли свог прихода од гласова публике, који ће, уз помоћ хуманитарне организације Дечје срце отићи тамо гдје треба.

Бане, Беби Дол и Мира Шкорић су отворили финале као фантастична тројка из групе "Army of Lovers". Жири је похвалио њихов наступ, иако се за њих није гласало, а Тончију је било посебно жао што није имао прилику да свој глас да њима.

Први финалиста који се појавио на сцени била је Тијана Дапчевић у улози Фредија Меркјурија пјевајући хитове "Who wants to live" и "The show must go on".

Сљедећи финалиста био је Леон у кожи Синана Сакића изводећи нумере "Лепа до бола", а потом "Еј, откад сам се родио".

Трећа по реду била је Едита у кожи Бијонсе, пјевајући хит "Run the World".

Гага је наступала као Џенифер Лопез изводећи нумере "If you had my love" и "Get right".

Посљедњи финалиста на сцени био је Стеван Анђелковић који је ушао у кожу Елвиса Прислија и отпјевао чувени хит "Always on my mind".

Александра и Андрија су га послије наступа похвалили говорећи да је он риједак таленат, а Ђура га је прогласио "краљем ТЛЗП" – а.

Док је гласање трајало, публику у студију је забављала Елена Ристеска пјевајући свој хит "Текила".

Док се чекало пребројавање остатка гласова, Андрија Милошевић се на сцени ТЛЗП појавио у духу деведесетих - у улози Snow-a пјевајући "Информер", а потом као Ђогани са пјесмом "Идемо на Марс", у чему му се придружила и Александра Радовић као Слађа.

Публику су забавили и Нина Сеничар и Ненад Пагонис у улози музичке групе "Azucar Moreno", изводећи пјесму "Bandido".

Још једно изненађење вечери био је и Бранислав Лечић као Харис Џиновић пјевајући "Лаже мјесец".

Затим је услиједило проглашење четвртог мјеста, које је заузела је Драгана Мићаловић.

Услиједила је нова имитација! Бранко Ђурић Ђура као Том Џонс са песмом "Секс бомб", а на сцени му се придружио и асистент режије ТЛЗП Шеки.

Треће мјесто по гласовима публике заузела је Едита, а друго Тијана Дапчевић која се нашла у улози Фредија Меркјурија.

Прво мјесто припало је Стеван Анђелковићу који је освојио 25 000 евра.

"Захваљујем се свима, публици и својој девојци. Било је јако тешко постићи све ово. Заједно смо победили", биле су прве ријечи побједника који ће ваучер од 25 000 евра поклонити Дечјем одељењу на Онкологији Клиничког центра Србије.