latinica  ћирилица
25/06/2014 |  16:46 | Аутор: РТРС

БЛ - Велики концерт групе Милиграм на Градском стадиону

Одржана конференција за медије поводом великог концерта групе Милиграм на Градском стадиону у Бањалуци 27.6.2014
Конференција за медије - Фото: РТРС
Конференција за медијеФото: РТРС

Данас, 25.6. одржана је конференција за медије у Мултимедијалној сали РТВ дома поводом концерта групе Милиграм у Бањалуци. На конференцији, присутним новинарима обратили су се испред групе Милиграм: Александар Милић Мили, испред М:тела и Самсунга, портпаролка М:тела Аида Халиловић, испред Нове Банке стручна сарадница за комуникације Драгана Татић и испред Радио-телевизије Републике Српске, генералног медијског покровитеља концерта, Дуња Крчо из Службе за комуникацију и промоцију.

Портпаролка М:тела Аида Халиловић, у име компаније М:тел позвала је све да се прикључе акцији и куповином улазнице помогну прикупљању помоћи: “Када је у питању Милиграм, ми смо од самог почетка уз Милиграм и то пријтељство потенцирамо јер почиње од првог Милиграм албума и настављено је, ево, све до данас. По први пут, иако је иза нас много свирки, много сјајних забава и много концерата, у прилици смо да организујемо један велики концерт, који има хуманитарни циљ.”

Испред Нове банке, Драгана Татић изјавила је: “Ја се надам да ћемо грађанима Бањалуке, али и околних градова, приредити једну добру забаву и да ћемо на овај начин подстаћи их да наставе да буду хумани, не само у оним првим данима, када је помоћ била неопходна, него да онима који су угрожени од поплава и чије су куће настрадале у клизиштима, наставимо помагати у неком даљем периоду.”

Александар Милић Мили испред групе Милиграм рекао је: “Ево сад је дошло време за један концерт који за “Милиграм” има невероватан значај зато што је то први стадион који радимо самостално. Морам да кажем да је стадион у Бањалуци један од најзахтевнијих на целом Балкану, а тај хуманитарни аспект је, некако, додао да стварно осећамо велику радост што смо у прилици да ту своју популарност каналишемо према људима, којима је то стварно потребно и даје нам ту једну димензију да се још боље покажемо на том стадиону.”

Дуња Крчо испред РТРС-а изјавила је: “Радио-телевизија Републике Српске медијски је покровитељ свих најважнијих спортских, културних и забавних догађаја у Републици Српској и региону. РТРС је ту да пружи медијску пажњу свим догађајима, који то и заслужују. Задовољство нам је што смо генерални медијски покровитељ великог хуманитарног концерта групе Милиграм. Судећи по њиховим досадашњим наступима које је публика имала прилику да види и овај концерт сигурно гарантује добру забаву, а сви заједно бићемо дио хуманитарне акције и пружићемо свој допринос поплављеним подручјима.

Медијско покровитељство групе Милиграм само је дио из богате љетње програмске шеме која је кренула паралелно са новим визуелним идентитетом РТРС-а и дефинитивно оправдава наш нови слоган: И овог љета држите корак! Пратите нас! На крају, у име РТРС-а позивам вас да у што већем броју дођете на градски стадион у Бањалуци, 27. јуна, и уживате у “лудом петку” и Милиграму!"