latinica  ћирилица
16/09/2014 |  20:25 | Аутор: Б92

Аџибадем спојио Звезду и Партизан

Кошаркашки клубови Партизан НИС и Црвена звезда Телеком потписали су у Београду спонзорске уговоре с турском клиником Аџибадем.

"Ми као Аџибадем група имамо прошлост дугу 23 године и увијек смо били у спорту и подршка спорту. У Турској и ван ње спонзоришемо 45 клубова и федерација. У Србији смо већ спонзори Фудблских клубова Црвена звезда, Партизан и Нови Пазар, а од данас смо и спонзори кошаркашких клубова. Надам се великим успјесима у тој сарадњи", рекао је предсједник Аџибадем групе Мехмет Али Ајдинлар.

Спонзорски уговор у београдском хотелу Метропол потписали су Ајдинлар и предсејдници кошаркашких клубова Партизан и Црвена звезда - Предраг Даниловић и Небојша Човић.

Даниловић је казао да је овај уговор природни наставак сарадње коју та клиника има са ФК Партизан.

"Партизан има највеће амбиције у којој год лиги да игра и самим тим велико ми је задовољство што сарађујемо с најбољима. Велика је ствар што Аџибадем улаже у ову земљу и два велика клуба, као што су Партизан и Црвена звезда", рекао је Даниловић.

Предсједници клубова нису истакли детаље уговора.

"Ово је велика добит за наш спорт, али и због односа Звезде и Партизана, који треба да буду потпуно нормални, а све то на крилима изванредног резултата који је постигла кошаркашка репрезентација Србије", рекао је предсједник Звезде Небојша Човић.

Он је казао да га радује сарадња с групом Аџибадем.

"Велико је задовољство што је Аџибадем препознао два значајна бренда, јер је Аџибадем свјетски бренд са челним људима који су већ дуго оријентисани ка спорту. Амбиције наших клубова су велике и уз помоћ овог спонзора покушаћемо да достигнемо и њихове амбиције", рекао је предсједник Звезде Човић.