latinica  ћирилица
20/09/2014 |  15:52 | Аутор: РТРС

Хаџи Митровић: Кандидовање више кандидата је класична превара (АУДИО)

Предсједник Српске напредне странке, Јован Хаџи Митровић, сматра да то што је направио СДС кандидовањем чак три предсједничка кандидата представља класичну превару. Промјене које најављују у Савезу за промјене , каже Хаџи Митровић, нису промјене већ је једноставно народ преварен.


Јован Хаџи Митровић такође каже и да не иде на предизборне скупове Савеза за промјене, и понавља - нема подршке напредњака Огњену Тадићу и Младену Иванићу. 

Јован Хаџи Митровић тврди да СДС није преварио само коалиционе партнере, већ и бираче, кандидовањем Тадићевог возача и тјелохранитеља за предсједника Републике Српске.

С обзиром на састав бирачких одбора, тешко да ће на предстојећим изборима бити испоштована воља народа, закључује предсједник Српске напредне странке и додаје да поучени искуством Савеза за промјене напредњаци никада више неће дати бјанко повјерење никаквој коалицији. Додаје да није било Српске напредне странке, не би ни било Савеза за промјене пред Централном изборном комисијом.

Преварени смо, а СДС није сматрао ни да треба да се извини члановима наше странке, због чега је у предизборној кампањи изостала подршка СНС-а кандидатима Савеза, Огњену Тадићу и Младену Иванићу, каже Хаџи Јован Митровић.