latinica  ћирилица
01/10/2014 |  09:38 | Аутор: Kurir

"Да је Милошевић провео приватизацију као од 2000.г. објесили би га на Теразијама"

„Никоме се у Србији нисам замјерио, пословима који ми се приписују – нисам се бавио, а земљу сам напустио због безбједности породице“, каже Марко Милошевић, син некадашњег предсједника Савезне Републике Југославије и хашког оптуженика Слободана Милошевића у ексклузивном интервјуу за недјељник "Афера".

Поздравите душебрижнике, каже Марко Милошевић, и поручите им да се не секирају, добро сам и здраво и живим нормалан живот. Немам никакав бизнис каже Марко. За бизнис је потребан новац, а тврди да нема никакве приходе. А некада, породица Милошевић је имала много пријатеља, каже Марко – ако има нешто позитивно у цијелој ствари, онда је то што сам се ријешио улизица.

"Један део њих се понио као и Вук Бранковић прије шест вијекова. Продали су свог шефа, његове идеје и своју част зарад политичког интереса. Такви продају вјеру за вечеру. То довољно говори о каквим је људима ријеч, ако се уопште тако могу назвати. Сада око себе и за своје пријатеље имам само оне које сам заувијек таквима и сматрао и које сам за пријатеље желио", рекао је Милошевић.

"Нека хране своју дјецу свим тим парама за које кажу да смо склонили и покрали, а ја им поклањам све што нађу", додаје Марко Милошевић.

"Ја сам једину корист што ми је отац био Слободан Милошевић, имао док сам се бавио аутобилизмом", наводи Марко за недјељник Аферу.

"Спонзори су се сами нудили и утркивали ко ће преко мене да се рекламира. Да ли је то криминал? Или је неморално? Да је мој отац, спровео приватизацију, као што је спроведена од 2000., објесили би га на Теразијама," каже Марко Милошевић. А свог оца сматра најбољим на свијету.

"Родитеље не бирамо. Ја сам имао срећу. Мени је Слободан Милошевић отац. Као отац, био је најбољи кога сам могао и да замислим и свакако, бољи него што сам заслуживао. Њему остаје слава, а мени света успомена и доживотна рана".