latinica  ћирилица
20/10/2014 |  19:52 | Аутор: РТРС

У уторак облачно

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме, а послије подне понегдје на сјеверозападу могућа је слаба киша, саопштили су метеоролози.

У Републици Српској јутро ће бити свјеже и претежно ведро, око ријека и по котлинама на југоистоку и сјеверу биће понегдје магле. Током дана биће пријатно топло уз постепено наоблачење са сјеверозапада.

Поподне ће на сјеверу и западу бити и облачно и понегдје ће падати слаба киша. У ноћи ка сриједи јача облачност захватиће сјеверозапад и доносиће јаче падавине до јутра. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни, на сјеверу промјенљив, саопштено је из Републичког Хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од седам до 15, а дневна од 19 до 24 степена Целзијусова, саопштено је из федералног Хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Горажде, Фоча, Рудо и Вишеград 16, Иван-седло и Чемерно 17, Сарајево, Соколац, Сребреница, Зеница, Гацко, Калиновик и Мраковица 19, Бугојно и Хан Пијесак 20, Јајце, Купрес, Ливно, Неум, Билећа и Невесиње 21, Столац, Зворник, Дринић и Мркоњић Град 22, Добој, Дрвар, Градачац, Мостар, Приједор, Требиње, Тузла, Нови Град и Србац 23, Сански Мост 24, те Бањалука, Бихаћ, Чапљина и Рибник 25 степени Целзијусових.