latinica  ћирилица
24/10/2014 |  07:55 | Аутор: РТРС

УЕФА: Нови меч, Србија без публике до краја квалификација?

Дисциплинска комисија УЕФА у петак ће саопштити детаље одлуке коју су њени чланови у четвртак донијели у Ниону а поводом инцидената на утакмици Србија - Албанија у оквиру квалификација за ЕУРО 2016.

Угледни српски лист "Политика" дошао је до информација од добро обавијештених извора да је УЕФА спремила сљедећи сценарио.

Како наводи поменути лист, УЕФА је одлучила да Србија и Албанија одиграју нову утакмицу на неутралном терену и без присуства публике.

Поред тога, оба Савеза чекају драстичне новчане казне али ће ФСС трпјети веће санкције.

Ако је вјеровати извору "Политике", Фудбалски савез Србије због упада на терен биће кажњена играњем утакмица без присуства публике до краја квалификација за Европско првенство у Француској 2016!

Треба имати у виду да су поменуте одлуке незваничне и да ће Дисциплинска комисија УЕФА у петак дати коначну реч поводом инцидената у Хумској.

Подсјећамо да је дуел Србије и Албаније прекинут у 42. минуту након што је дроном унијета застава "велике Албаније" на стадион, а приликом покушаја српских репрезентативаца да је уклоне реаговали су Албанци, а потом и публика.