latinica  ћирилица
31/10/2014 |  09:08 | Аутор: РТРС

Сбербанк - Дјеци рођеној 31.10.2014. године штедне књижице са 100 КМ

Сбербанк а.д. Бања Лука ће поводом Дана штедње дјеци рођеној дана 31.10.2014. године уручити штедне књижице са износом од 100 конвертибилних марака. Руководиоци Сбербанк а.д. Бања Лука пословница ће у наредним данима обићи породилишта на подручју Републике Српске и уручити Сбербанк честитке.

“Дан штедње нам скреће пажњу на значај штедње у нашој свакодневници, јер ми суштински штедимо како бисмо осигурали своју будућност. С тога штедњу посматрамо као добру навику која нам осигурава стабилну и сигурну будућност, те бисмо од малих ногу требали стицати навику штедње. Управо из овог разлога смо одлучили да искористимо Дан штедње како бисмо нашим најмлађим суграђанима поклонили штедне књижице, те тиме уложили у боље сутра. Сматрамо да је наша обавеза да малишанима на подручју Републике Српске помогнемо при првим штедним корацима.“ Изјавио је овим подовом Извршни директор Сбербанк а.д. Бања Лука Сандро Михајловић.

Из Сбербанк а.д. Бања Лука поручују да ће честитке ове Банке бити подијељене у породилиштима Републике Српске наредних дана, те да се родитељи који су добили честитке јаве у најближе пословнице Сбербанк а.д. Бања Лука. Потребно је да родитељи уз личну карту доставе и родни лист дјетета, како би могли преузети штедне књижице.