latinica  ћирилица
31/10/2014 |  13:37 | Аутор: РТРС

Трагедија у Омарској: Утопили се отац и петогодишњи син

Возач трактора Миленко Коров (53) и његов петогодишњи син који се возио с оцем, погинули су данас слетјевши с пута у одводни канал у засеоку Поповићи у Омарској код Приједора, саопштио је ЦЈБ Приједор.

Миленко Коров (53) и његов петогодишњи син Данијел утопили су у одводном каналу приједорског рудника, након што је трактор којим су се возили према Омарској, за сада неутврђених разлога, слетио с пута. Двоје комшија, који су се возили с њима, лакше су повријеђени. 

Према ријечима комшије, Душана Зеца, возаћ трактора је изгубио контролу над воланом и слетио с пута у канал.

На мјесту трагедије окупили су се родбина и комшије. Полицијски службеници извршили су увиђај.

Марија Матић, портпаролка ЦЈБ Приједор, рекла је да се око 10.00 часова догодила саобраћајна несрећа у којој су два лица смртно страдала. До саобраћајне несреће је дошло када је возач трактора марке "Зетор" слетио с пута у одводни канал рудника Митал.

Патолог Николина Балабан је потврдила да је узрок смрти оца и сина утапање. О саобраћајној несрећи обавијешетен је и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио предузимање свих потребних мјера ради утврђивања тачних узрока који су довели до саобраћајне несреће. Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Приједор.