latinica  ћирилица
18/12/2014 |  18:19 | Аутор: РТРС

Уручени пакетићи дјеци која се лијече на Педијатријској клиници у Б. Луци

Припадници Центра јавне безбједности Бањалука и чланови Удружења родитеља дјеце обољеле од малигних обољења "Искра" уручили су данас 60 пакетића дјеци која су на лијечењу на Педијатријској клиници Универзитетске болнице Клиничког центра Бањалука.

Командир Јединице за подршку ЦЈБ Бањалука Славиша Трифковић нагласио је да полицијски службеници редовно учествују у хуманитарним акцијама.

"Жеља нам је да овој дјеци уљепшамо празничне дане, јер нису и не смију да буду заборављена", рекао је Трифковић новинарима.

Предсједник Удружења родитеља дјеце обољеле од малигних обољења "Искра" Момчило Станушић истакао је да су пакетићи уручени поводом Светог Николе и новогодишњих празника.

"На овај начин жељели смо да обрадујемо малишане који су на лијечењу у овој здравственој установи. Припадници ЦЈБ Бањалука данас су нам уручили и списак добровољних давалаца крви који ће увијек бити на располагању Педијатријској клиници у случају ургентних ситуација", рекао је Станушић.

Он је напоменуо да се трентно води акција за изградњу родитељске куће за дјецу обољелу од малигних обољења.

Начелник Педијатријске клинике Стојислав Коњевић захвалио је припадницима ЦЈБ Бањалука и Удружењу "Искра" за уручене пакетиће.