latinica  ћирилица
19/12/2014 |  11:20 | Аутор: РТРС

Рачун РК Борац М:тел поново блокиран

Некадашњи тренер рукометног клуба Борац М:тел Зоран Трнинић због неизмирених дуговања тужио је клуб из "Господске улице", због чега је рачун актуелног шампиона БиХ поново блокиран.

Иако је актуелна Управа клуба на све начине покушавала да измири дуговања из ранијег периода, што је у великој мјери и успјела, свакодневно у клуб стижу нова потраживања, због чега се трофејни бањалучки клуб још једном нашао у проблему, јавља Мондо.

Због неизмирених обавеза према некадашњем тренеру црвено-плавих Зорану Трнинићу, који је на клупи Бањалучана сједио од јула 2012. до марта 2013. године, рачун РК Борац м:тел поново је блокиран, а с обзиром на тешку финансијску ситуацију у којој се налази бањалучки клуб, питање је када ће и да ли ће се поново стећи услови да се исти одблокира.

Трнинић је, као и бројни други бивши упосленици у клубу, Борац, па се актуелни шампион поново нашао у незавидној ситуацији, само дан након хуманитарне утакмице са београдском Црвеном звездом која је играна како би се помогло лијечење Далибора и Ненада Јокића.