latinica  ћирилица
31/01/2015 |  16:58 | Аутор: РТРС

Градски одбор СНСД Бањалука: Задовољни изборним резултатом (ВИДЕО)

На редовној сједници Градског одбора СНСД-а у Бањалуци усвојен је програм рада за ову годину. Дефинисани су циљеви које је Градски одбор одредио као приоритете, при чему су анализирани и резултати које је ова странка остварила у Бањалуци на протеклим општим изборима.
Редовна сједница Градског одбора СНСД-а - Фото: СРНА
Редовна сједница Градског одбора СНСД-аФото: СРНА

У бањалучком одбору СНСД-а задовољни су побједом на сва четири нивоа, па је због тога истакнуто оно што је било добро, али и оно што би у наредном периоду требало да се побољша. У Градски одбор биће и четири нова члана: одборници Маринко Умићевић и Милан Гранула који су приступили СНСД-у, замјеница градоначелника Јасна Бркић и Рајко Радовановић који је водио изборни штаб у 2014. години.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука, Игор Радојичић истиче да је ова редовна сједница Градског одбора потврда да је ситуација у навјећој странци у Српској под контролом. Након готово три мјесеца, Радојичић је данас први пут стао пред камере, па је неизбјежно питање било у вези с његовим наводним одласком из СНСД-а и формирање нове странке.

"То медији спекулишу, питајте оне који то пишу. То није изашло из мојих уста", каже Радојичић.

Како на Твитеру, тако и пред камером, Радојичић је поновио да је анализа бившег генералног сектретара СНСД-а Рајка Васића о проблемима унутар ове странке и око ње, добра анализа.

"Појединачно, о одређеним елементима, немам намјеру да говорим јавно или да јавно полемишем, али је Васић у тој анализи изнио јако тачне ствари“, каже Радојичић.

Тачно је и то да су високи фунцкионери СНСД-а данас били за истим столом и да су раме уз раме на сједници Градског одбора сједили Игор Радојичић и Жељка Цвијановић.