latinica  ћирилица
01/02/2015 |  08:26 | Аутор: РТРС

Требиње: Брачни пар погинуо, кћерка лакше повријеђена (ВИДЕО)

У тешкој саобраћајној несрећи код Требиња синоћ је погинуо брачни пар из овог града, Илија и Наташа Анђелић.
Требиње: погинуо брачни пар - Фото: РТРС
Требиње: погинуо брачни парФото: РТРС

Илија (44) и Наташа (40) Анђелић из Требиња погинули су у суботу вече на магистралном путу М-20 Требиње - Билећа у мјесту Мили, надомак Требиња, док је њихова 13-огодишња кћерка лакше повријеђена.

Анђелићи су се враћали са свадбеног славља из мјеста Моско у возилу фолксваген пасат, а према налазу тужиоца, Илија је возио, изгубио контролу над возилом, прешао на другу страну коловоза и слетио у провалију, гдје ја на лицу мјеста са супругом погинуо.

Аутомобил, који се преврнуо неколико пута, зауставио се на средини између магистралног пута и насеља Горица, које се налази дубоко у подножју, па су мјештани на ободу овог насеља позвали полицију и Хитну помоћ, која је затекла стравичан призор.

Дјевојчица, која је испала из аутомобила, успјела се попети на мјесто одакле је аутомобил слетио у провалију.

У Служби хитне медицинске помоћи кажу да су беживотно тијело возача пронашли на камењару ван аутомобила, док је његова супруга, такође у беживотном стању, била приклијештена између задњег и предњег сједишта, па су морали интервенисати и ватрогасци како би је ослободили.

Дјевојчица је одмах превезена у требињску болницу, гдје јој је указана прва помоћ и констатовано да нема повреда опасних по живот, али је из предострожности ипак задржана на Одјељењу хирургије.

"Ми смо дјевојчицу одмах прегледали и урадили рендгенске снимке, након којих смо констатовали да нема ломова, те да је само угрувана у предјелу груди и слабинском дијелу тијела. Смјештена је на Одјељењу хирургије и стабилног је здравственог стања", навео је доктор Доброслав Ћук.

Још нико са сигурношћу не зна шта се десило, односно зашто је возач изгубио контролу над аутомобилом, а у Окружном тужилаштву у Требињу кажу да настављају са истрагом.

"Дежурни тужилац је наложио вршење увиђаја и изузимање материјалних трагова са лица мјеста, како би били утврђени узроци који су довели до несреће", кратко је саопштио портпарол Окружног тужилаштва Требиње Срђан Вукановић.

Иза Анђелића су, осим дјевојчице која је била с њима, остале још двије кћерке.