latinica  ћирилица
23/02/2015 |  13:55 | Аутор: РТРС

Борац: Уговори за јуниоре, потписали и Реџић и Кољић

Четворица јуниора бањалучког Борца Владимир Тучић, Никола Дујаковић, Илија Даниловић и Предраг Зекановић, као и нападач Елвир Кољић, те везиста Ајдин Реџић изборили су се за уговоре са клубом из Платонове.
Стадион ФК Борац - Фото: РТРС
Стадион ФК БорацФото: РТРС

Послије више од мјесец дана припрема и осам одиграних пријатељских утакмица, стручни штаб "Великана из Платонове" на челу са тренером Винком Мариновићем одлучио је да ће уговоре с клубом потписати нападач Кољић и везни играч Реџић.

"Реџић и Кољић су кроз утакмице показали да посједују квалитет који је сваком игачу потребан да би обукао дрес Борца. Уговори ће бити потписани данас (понедјељак) а у наредном периоду пратићемо младе и талентоване фудбалере у цијелој регији", рекао је спортски директор Бањалучана Слободан Старчевић за "ЕуроБлиц", а преноси Модно.

Марчета отпао иако је био стријелац два поготка на припремама у Хрватској, Дамјан Марчета није успио да увјери тренере Борца да заслужује уговор. Некадашњи нападач Доњег Срема већ се вратио у Србију гдје ће покушати да пронађе нови клуб.

Такође, уговоре ће потписати и четврорица Борчеве дјеце из јуниора Владимир Тучић, Никола Дујаковић, Илија Даниловић и Предраг Зекановић.

"Уговор с Борцем је круна и награда за сав наш труд у досадашњем дијелу припрема, али и игара у јуниорима. Имам мотива да се радом наметнем стручном штабу и желим да у сениорском тиму оставим дубок траг", рекао је млади Дујаковић.

Борац прву утамицу у наставку Премијер лиге игра у 28. фебруара када на "Градски" стадио стиже Младост из Велике Обарске.

"Црвено-плави" су тренутно на шесто позицији у првенству са 27 бодова, седам мање од лидера, екипе Широког Бријега.