latinica  ћирилица
20/03/2015 |  17:00 | Аутор: Агенције

Како моментално зауставити главобољу?

Како моментално зауставити главобољу. Чаша овог напитка спасиће вас од мигрене!


Људи који пате од мигрене знају да је ово ужасан бол, од којег се, фактички, не може избавити. Међутим, кључна ријеч је овде – “фактички“. Мигрена вас може онеспокојити. Може да упропасти живот. Што је још горе, њу није увијек могуће побиједити уз помоћ лијекова против болова.

Али, шта радити у оваквим случајевима? Мало ко зна да постоји метода која помаже практично свим људима. Ријеч је о методи из традиционалне и народне медицине, која је у данашње вријеме више критикована, него подржана. На вама је да одлучите, али ништа не кошта да пробате.


Предложена метода лијечења од мигрене је веома једноставна:

Све што ће вам бити потребно је со и лимунов сок.

Као прво, треба да изаберете со. Идеално је да буде високог квалитета. Најбоље је користити Хималајску кристалну со, јер је веома обогаћена минералима. Ова со садржи 84 елемента, што је више него добро, ако се узме у обзир да наука познаје њих 118. Со вас може спасити главобоље, мигрене, повећати ниво сератонина у крви, ојачати нервни систем, нормализовати кисело-алкални баланс у организму.

Дакле, оно што треба да урадите јесте да узмете чашу свјеже цијеђеног лимуновог сока и додате у њега 2 кафене кашике соли. Промијешате, преручите у већи суд и у то додате чашу воде. Напитак промијешајте и испијте у једном гутљају.

 На укус је – одвратно! Али, овај напитак дјелује моментално, као да је права магија!