latinica  ћирилица
27/03/2015 |  17:08 | Аутор: РТРС

У недјељу, спектакуларна друга епизода X Factor Adria

Наставља се потрага за највећом музичком звијездом региона!

У недјељу 29. марта, у програму РТРС-а погледајте другу епизоду најпопуларнијег пјевачког шоу програма у региону!

Само ове недјеље, X Factor Adria можете да пратите на нашем експерименталном ПЛУС програму од 20.00 часова, а на програму РТРС-а одмах послије утакмице, од 22.50. часова. 

Судијама и публици у студију, на још једној аудицији, представиће се бројни кандидати, од којих су поједини дошли чак из Африке и Америке! Само они који највише вриједе проћи ће у сљедећу фазу такмичења.

"Свако тржиште воли оно што је другачије. То нешто посебно, 'другачије' је дужност овог шоу програма и одговорност овог жирија. То тражимо!“, каже Тончи Хуљић. "Индивидуалност тражимо. Неког ко има да нам нешто посебно подари, не само у музици већ и као личност", наглашава позната кантауторка Александра Ковач.

"Битно је да особа има музикалност у себи, да има сценски наступ и све то заједно чини то што ми тражимо – X Factor Adria", каже Жељко Јоксимовић.

"Увјери ме у то што ми желиш рећи! Уведи ме у другачији свијет макар на пар минута!", Масимо поручује такмичарима, а да ли ће му неко од такмичара испунити жељу, сазнаћемо ускоро.

У новој узбудљивој епизоди видјећемо кандидате из цијелог региона, сазнаћемо ком такмичару је Александра отпјевала пјесму на бини и зашто, од кога највише канидати стрепе и због чега су мушки чланови жирија упутили извињење својој колегиници, а захваљујући једном кандидату из далеких крајева осјетићемо и прави дух Африке!

X Factor Adria

Да је овој популарни шоу потпуно непредвидив, доказује и друга епизода, јер нас у њој очекује спектакл: млади учитељ из Хрватске је на бину изашао обучен као жена, а шта се потом десило – сазнаћемо ускоро!

Такмичарима свакако ни ове недјеље неће бити лако пред искусним судијама. Чућемо искрене коментаре, добронамјерне критике, похвале, занимљиве музичке обраде, али прије свега сјајне вокале!

Биће веома динамично, узбудљиво и напето до самог краја!

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria