latinica  ћирилица
27/03/2015 |  21:06 | Аутор: Агенције

Пепе пропушта дуел са Србијом?

Из стручног штаба Португала није дошла званична поврда, а лист Рекорд се позива чињеницу да звијезда "краљевског клуба" већ пет дана не ради пуним интензитетом и стално је у пратњи физотерапеута.

Самао 15 минута отворених врата на тренингу није довољно португалским медијима да процијене стање повреде мишића Пепеа, па углавном нагађају да ли ће играти против Србије. Штопер Реала ради слабијим интензитетом, а дневни спортски лист Рекорд доноси вијест да ће главна узданица у одбрани пропустити дуел у недјељу.

Тиме би посао Александру Митровићу био донекле олакшан, али ову вијест треба гледати с резервом. Из стручног штаба Португала није дошла званична поврда, а Рекорд се позива чињеницу да Пепе већ пет дана не ради пуним интензитетом.

- Спроведене су све мјере да се Пепе опорави, али мале су шансе да ће бити спреман за Србију.

Медији преносе и да ће суспендовани селектор Ферандо Сантош бити на стадиону, али да не смије да долази у контакт са играчима и стручним штабом. Стадион "Ла луш" капацитета 60.000 ће сигурно бити испуњен, пошто је у продаји остало још само десетак хиљада карата.