latinica  ћирилица
23/04/2015 |  12:58 | Аутор: РТРС

X Factor Adria: Почиње права борба!

Нова фаза такмичења “Bootcamp“ доноси праву драму!

Завршена је прва фаза X Factor Adria - аудиције, а напетост тек слиједи у фази Bootcamp. Ново правило најпопуларнијег пјевачког шоу програма у региону, који се емитује у програму РТРС-а недјељом од 21.00 час, под називом “Изазов шест столица“, изазвало је општу пометњу на снимању.

Сузе, премишљања, тешке одлуке и гладијаторска борба такмичара само су дјелић онога што нас очекује!

Како ексклузивно сазнајемо, Катарина Симић, шармантна бабица из Младеновца која је и на аудицији изазвала велику пажњу када се представила пјесмом The Weather Girls “It's Raining Men”, није могла да издржи притисак ове фазе такмичења, па се онесвијестила на бини. Снимање је одмах прекинуто, а први су у помоћ притрчали Жељко и Тончи.

“Само смо у једном тренутку примијетили да Катарини није добро, ухватила се за главу и убрзо онесвијестила. Продукција је одмах реаговала, све се десило муњевитом брзином", кажу такмичари. Талентована дјевојка је потом морала да напусти снимање и премјести се у студијски апартман, гдје јој је указана љекарска помоћ.

“Тачно је да ми је позлило на снимању, али срећом све је прошло добро", потврдила је Катарина.

У недјељу у 21.00 на РТРС-у гледаћемо Bооtcаmp епизоду у којој Масимо и Александра одучују о судбини такмичара из своје категорије. Да није лако донијети одлуку о томе који кандидати остају, а са ким се треба поздравити, посвједочио је и Масимо који се више пута у току снимања пожалио да се не осјећа најбоље и да ће завршити у болници.

Масимо је добио групу сјајних кандидата, па није лако било одлучити којих шест такмичара наставља борбу за нову музичку звијезду региона. Популарни пјевач никако није могао да одлучи ко остаје, а ко иде кући, па му је доношење одлука проузроковао велики стрес. Александра Ковач је била веома емотивна на снимању ове фазе такмичења.

“Биће много изненађења и узбуђења. Вјерујем да ће гледаоци сједити на ивици столица и гристи нокте", каже Александра.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria