latinica  ћирилица
24/04/2015 |  12:02 | Аутор: РТРС

Шерифовићева на Twitter-у похвалила Магдалену Богић

Да снови могу да постану стварност потврђује и случај Магдалене Богић, такмичарке X Factora Adria

Наиме, талентована ученица из Босне и Херцеговине која се на аудицији овог популарног такмичења представила чувеним хитом „Молитва“, ових дана добија низ комплимената, али најдражи је стигао управо од њеног идола – Марије Шерифовић!

Позната по искреним коментарима Марија је на свом твитер профилу на којем није претјерано активна протеклих недјеља, написала коментар: "Ušla na twitter samo da kažem!!! #MagdalenaBogic B R A V O ! ! ! #XFactorAdria".

Нисмо успјели да добијемо Магдалену будући да је у школи, али њена мама нам је открила шта се дешавало када је тинејџерка лијепог гласа видјела похвале: - Када је Магдалена видела Маријин коментар на твитеру, није могла да вјерује! Буквално није спавала цијеле ноћи од узбуђења! Телефон нам звони нон стоп! Мислим да јој ово заиста много значи!

Магдалена је изјавила да је Марија Шерифовић њен идол, па не сумњамо да је управо њена похвала на неки начин и остварење сна ове шармантне шеснаестогодишњакиње.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria