latinica  ћирилица
04/05/2015 |  13:17 | Аутор: РТРС

"X Factor Аdria" - И ево ко иде даље из Масимовог и Жељковог тима!

Јелена, Никола и Амел оборили с ногу Нину Бадрић и свог ментора Масима Савића, а Жељко Јоксимовић у финале води Магдалену, Иву и Катарину!
X Factor Adria - Фото: РТРС
X Factor AdriaФото: РТРС

Синоћ је на РТРС-у приказана прва од двије узбудљиве епизоде „Куће судија“ популарног регионалног такмичења “X Factor Adria”, у којој су финалисте за емисије уживо одабрали Жељко Јоксимовић и Масимо Савић. Иако је имао помоћ специјалне гошће, поп пјевачице Нине Бадрић, Масимо је имао тежак задатак. Након спектакуларних наступа, такмичари су нестрпљиво чекали одлуку.

- Сви су фантастични, увјерен сам да у овој групи имамо победника, рекао је Массимо, док ни његова гошћа није крила одушевљење такмичарима. Међутим, правила такмичења су таква да само троје од шесторо кандидата иде даље, те је Масимо био на истинским мукама.

Након размишљања ментор је донио коначну одлуку: Јелена Ђурић, Амел Ћурић и Никола Марјановић иду у “лајв емисије”!

Иако је Жељко Јоксимовић имао помоћ продуцента и сувласника продукције која реализује “X Factor Adria”, Мирка Вукомановића, како би изабрао најбоље одлуку је донио након детаљног разматрања.

Своје поверење захтјевни ментор на крају је поклонио најбољим кандидаткињама: Магдалени Богић, Иви Чурић и Катарини Симић, које иду у лајв емисије и настављају борбу за побједу.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria