latinica  ћирилица
06/05/2015 |  09:36 | Аутор: РТРС

Рамос: Била је ово ужасна утакмица, играо сам очајно

Шпански репрезентативац Серхио Рамос није крио незадовољство својим издањем у првом дуелу полуфинала Лиге шампиона против Јувентуса, пренио је "Goal".

Подсјећамо, фудбалери Јувентуса савладали су на свом терену екипу Реал Мадрида резултатом 2:1 у првом мечу полуфинала Лиге шампиона.

Рамос се поново се нашао у средини терена како би замијенио повређеног Луку Модрића.

"Била је ово ужасна утакмица, генерално гледано. Играо сам очајно, али то ме не брине превише. Вјерујем тренеру Карлу Анћелотију који вјерује у мене", истакао је Рамос послије меча.

Он је додао да и поред лоше партије његов тим неће одустати, већ ће урадити све да се домогне новог финала у најелитнијем европском такмичењу.

"И даље је пред нама други меч, све можемо да преокренемо у нашу корист. На позицији у средини терена мора више да се трчи, али не желим прстом да упирем на било чије грешке. Нема дилеме да ћемо на 'Сантјаго Бернабеуу' одиграти боље, јер нам то неће бити тешко. Сигуран сам да ће се све промијенити. Одустајање није у мојој природи и филозофији, то једноставно није моја ДНК", нагласио је Рамос.

Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона између Реала и Јувентуса на програму је 13. маја.