latinica  ћирилица
08/05/2015 |  16:26 | Аутор: РТРС

Freestyle Тончијевих такмичара! (ВИДЕО)

Да су снимања регионалног X Factora увијек занимљива показује и видео који је настао за вријеме узбудљиве фазе такмичења “Куће судија“.

Како сазнајемо, главни за веселу атмосферу у Тончијевој групи су Фарис, Тарик и Аднан, али ни остали кандидати не заостају у добром расположењу.

Тако су на посљедњем снимању весели кандидати спонтано дошли на идеју да отпјевају freestyle посвећен њиховом ментору Тончију и овом популарном такмичењу.

Снежена Вукомановић, вокални тренер кандидата описује атмосферу са снимања:

“Најзабавније је са новоформираним групама. Са њима не само да се дешавају занимљиве ситуације - они су једна стална занимљива ситуација. Рецимо Фарис из новоформираног бој бенда је веома духовит, дјевојке су праве шмизле, никада нам није досадно" и додаје:

“На посљедњем снимању је било свега: суза, смијеха, неизвјесности, али и сјајних интерпретација. Цијелој екипи посебно је драга пјесма коју су канидати посветили X Factoru“.

Подсјеćамо, у недјељу од 21.00 у програму Радио-телевизије Републике Српске слиједи још једна епизода узбудљиве фазе такмичења “Куће судија“, када ћемо сазнати који кандидати из Тончијеве и Александрине групе настављају такмичење и боре се за побједу у емисијама уживо.

Погледајте freestyle Тончијевих такмичара :

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria