latinica  ћирилица
01/06/2015 |  13:18 | Аутор: РТРС

Такмичење напустила Јелена Ђурић!

Након неочекиваног дуела талентоване Јелене Ђурић и двадесетогодишње Катарине Нине Симић, публика изабрала: Јелена Ђурић напустила X Factor Adria!

Нова епизода регионалног пјевачког шоу програма била је обојена најљепшим љубавним пјесмама, али и узбуђењем финалиста, будући да се ближи финале, као и концертни спектакл деценије који ће бити одржан 17. јуна на Ушћу, а у којем ће учествовати и сви финалисти X Factor Adria. Наиме, жири је у једном тренутку саопштио својим пуленима да су очарали цијели регион, али и тим Робија Вилијамса који је одлучио да управо они наступе на концерту свјетске музичке иконе!

Судећи по реакцијама судија и финалиста потпуно неочекивано у најнапетијем дијелу емисије, за опстанак у такмичењу бориле су се двије даме које по мишљењу жирија никако нису то заслужиле. Након гласања Масима, Жељка, Александре и Тончија, публика је дала посљедњи суд: млада мама Јелена Ђурић напустила је такмичење, а одмах по изласку подијелила је са нама емоције:

'Најважније је да знам да сам дала све од себе и да сам задовољна. И ја сам од оних који прате музичка такмичења, кажем: ''Како
супер пјева!'' и не гласам. Овдје сам упознала много добрих људи, сви ме воле и подржавају у даљој каријери. За мене је ово тек почетак и ускоро ћете чути неке пјесме које спремам."

Миљеница мушког дијела публике Катарина Нина Симић је била видно потрешена након проглашења резултата:

"Искрено, нисам очекивала да ћу вечерас пјевати пјесму спаса, али сам знала да је све могуће с обзиром да је прошле недјеље у истој ситуацији био Илија. Осјећам се веома узбуђено, али и много јаче него прије. Имала сам велики пад, ово је први корак мог
успона и надам се да ћу бити све боља. Поносна сам на себе. Што се тиче Јелене, мислим да је испао најјачи женски вокал и надам се да ће јој се све жеље испунити."

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria