latinica  ћирилица
05/06/2015 |  11:27 | Аутор: РТРС

Захваљујући X Factor Adria снови се остварују!

Александра Ковач испунила обећање! Премијера првог сингла Јелене Жнидарић "Жива сам".

Прича о Александри и Јелени доказује да је све могуће и да се снови остварују! Јелена је као учесник регионалног музичког такмичења X Factor Adria, напустила такмичење у фази Boot campa. Тада је Александра Јелени јавно обећала пјесму и пуну подршку. Обећање је испунила и након недјељу дана Јелена је била у Београду, у Александрином студију, гдје је снимала свој први сингл. Услиједило је и снимање видео спота на фантастичним локацијама природе ван Београда, као и у филмском студију, а снимање је протекло у позитивној атмосфери, смијеху, једењу чоколаде, али и озбиљном раду.

Интересантно је да је Александра један од ријетких судија и ментора формата X Factor у цијелом свијету која је направила овакав корак. Чињеница да је њена група - момци до 27 година - и даље у пуном саставу три емисије пред финале, говори о стручности и посвећености наше кантауторке и педагошкиње кандидатима.

Александра Ковач: "Када сам први пут чула Јелену, знала сам да пред собом имамо свјетски таленат и да ћу јој написати пјесму и радити са њом. Када ју је Жељко искључио из такмичења у фази Boot camp из своје групе, била сам изненађена таквом његовом одлуком, али и захвална јер ми је то дало могућност да са Јеленом радим на њеном првом синглу. Обећање које сам јој јавно дала, да ћу јој написати пјесму, сам испунила, и сада Јелена представља своју прву пјесму и видео спот, чиме не могу да се похвале чак ни побједници многих претходних музичких такмичења. Ја сам и прихватила улогу судије и ментора у X Factor Adria да бих могла да помогнем младим и талентованим пјевачима да направе своје прве кораке на музичкој сцени и добију потребну подршку и медијску пажњу. Искрено се надам да ће публика уживати у Јеленином невјероватном гласу, позитивној енергији и њеном јединственом романтичном изразу, а да ће пјесма постати велики хит у региону."

Јелена Жнидарић: "Јако се веселим премијери мог првог сингла под називом "Жива сам" и једва чекам реакције публике, јер мислим да имамо регионални хит који одише свјежином и модерним поп звуком!"

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria