latinica  ћирилица
29/07/2015 |  19:11 | Аутор: СРНА

Ђорђијевић смртно рањен из властитог пиштоља

Адис Ђорђијевић, који је убијен у пуцњави у насељу Миљевићи у Источном Сарајеву, погођен је метком испаљеним из његовог пиштоља "шкорпион" - утврђено је обдукцијом.

Портпарол Центра јавне безбједности Источно Сарајево Данка Тешић изјавила  да је, по овлаштењу дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево, данас обављена обдукција којом је утврђено да испаљени метак у тијело смртно страдалог А.Ђ. потиче из ватреног оружја које је његово власништво.

"Полиција у сарадњи са тужилаштвом предузима одређене мјере и радње на коначном расвјетљавању овог догађаја", рекла је Тешићева.

Према незваничним информацијама, Ђорђијевић је смртно рањен док се отимао око пиштоља са ђевојком Лејлом Муховић, која се налазила у са њим у аутомобилу.

Ђорђијевић је рањен у стомак, али с обзиром на чињеницу да је упуцан вертикално /метак му је дотакао и срце те изашао на леђа/, такву повреду није могао преживјети.

Управо због тога се претпоставља да је до рањавања дошло док се у аутомобилу отимао за пиштољ са Муховићевом.

Претпоставља се да је, након што је пријављена отмица дјевојке и покренута потјера за овим паром који је био у вези, Ђорђијевић прво запуцао на полицију која му је узвратила.

У том тренутку га је Муховићева, вјероватно, покушала спријечити да пуца па су се отимали за пиштољ. Вјероватно је у том тренутку пиштољ и опалио и Ђорђијевић је тада тешко рањен.