latinica  ћирилица
30/07/2015 |  07:53 | Аутор: Б92

Милинковић: Ми више жалимо за побједом

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да је поносан на своје играче послеје ремија са Стеауом у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.
Зоран Милинковић (ФОТО: novinenovosadske.rs) -
Зоран Милинковић (ФОТО: novinenovosadske.rs)

Шампиони Србије и Румуније су у Букурешту играли 1:1, а реванш се игра наредне сриједе у Београду.

"Ми смо екипа која више жали за побједом. Хтјели смо да играмо свих 90 минута и из игре смо стварали шансе", рекао је Милинковић.

"Имамо младу екипу, много играча из наше школе, и могу да будем поносан на њих, због свега што су урадили. Можда нам је спортска срећа недостајала да направимо подвиг. Гол који смо примили је дошао послије фаула направљеној у зони у којој то не смије да се дешава, а приликом саме интервенције нам се десио пех, јер нам се голман оклизнуо", додао је Милинковић.

Милинковић је истакао да је свјестан да ништа није готово, али да ће навијачи бити предност "црно-бијелих" наредне сриједе.

"Како смо вјеровали сада, још више ћемо вјеровати у себе пред пуним трибинама у Београду. Вјерујем да је публика наша предност јер имамо најбоље навијаче на свијету", нагласио је Милинковић.

Стратег Партизана истакао је да је Валериј Божинов, који се повриједио на почетку меча, много недостајао "црно-бијелима" у наставку, али и да су његови играчи пали послије гола Мирослава вулићевића.

"Много нас је пореметила његова повреда, он је искусан играч и дао је велики допринос. Тек ћемо видети каква је тачно повреда. Играчима замјерам једино што нам је пао ниво игре послије вођства, али морамо да нагласимо и да је Стеауа веома квалитетна екипа", истакао је Милинковић.