latinica  ћирилица
02/08/2015 |  17:01 | Аутор: СРНА

Заклопача: Једна особа погинула, три повријеђене у саобраћајној несрећи

Једно лице је погинуло, а троје тешко повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Зворник - Власеница у мјесту Заклопача.
Судар на магистралном путу Власеница - Милићи у мјесту Заклопача - Фото: СРНА
Судар на магистралном путу Власеница - Милићи у мјесту ЗаклопачаФото: СРНА

Дежурни хирург Опште болнице у Зворнику Драган Цвијановић рекао је да су око 14.20 часова у болницу примљена четири пацијента, од којих је један транспортован колима хитне помоћи Дома здравља Власеница без виталних знакова живота.

Цвијановић је додао да је један од пацијената примљен трауматизован у тешком стању, али је примарно хирушки збринут и одмах транспортован на Универзитетски клинички центар Тузла ради даљег лијечења.

Он је рекао да су остала два пацијента медицински збринута и смјештена на хирушко-интензивну његу Опште болнице у Зворнику.

"Од та два пацијента, један је жена која има лијеви поткољенични прелом и прелом карлице и она се налази у фази хемодинамичке стабилизације и даље дијагностике, док је други пацијент млађи мушкарац који је хемодинамски стабилан", рекао је Цвијановић.

Он је додао да је, највјероватније, ријеч о породичној несрећи у којој је погинуо један мушкарац, док су два мушкарца и једна жена теже повријеђени.