latinica  ћирилица
04/09/2015 |  07:54 | Аутор: Блиц

Полицајац убио оца након свађе око породичне куће

У породичној кући у Земуну, полицајац Драган Мудрић (33) убио је оца Јовицу Мудрића синоћ око 23 сата. Полицајац није ухапшен јер је побјегао из куће.
Полицајац убио оца у Земуну - Фото: blic.rs
Полицајац убио оца у ЗемунуФото: blic.rs

Након што је убио оца, Драган Мудрић се закључао на спрату куће, док је Јовичино тијело пронађено у приземљу њиховог дома. На лице мјеста је стигло око десет патрола полиције и Хитна помоћ. Дојаву да се у кући одиграла трагедија полицији су пријавили грађани које је уплашила пуцњава.

Убрзо су пристигли и преговарачки тим МУП Србије, као и форензичари. Око 00.45 сати зачули су се повици и ударци када је интервентна јединица провалила у кућу, али недуго затим, из разговора полицајаца могло се закључити да убицу не могу да пронађу.

Како саyнаје Блиц, у Драгановом службеном аутомобилу, паркираном испред куће, пронађено је оружје, али није потврђено да ли је из њега пуцано. Тијело оца изнето је из породичног дома у 01.20 сати.

- Ова трагедија је морала да се догоди. Стално су се свађали, отац је Драгана малтретирао. Тјерао га је из куће неколико пута. Драган је добар човјек и ни мрава не би згазио. Од својих уста би одвајао да некоме помогне. Вјероватно је његов отац урадио нешто страшно кад га је убио. Толико су свађе биле честе да сам мислио да ће отац да га убије, а не да ће да се догодити обрнуто - каже Драган Крстић, брат од ујака полицајца, којем је позлило па је Хитна помоћ морала да интервенише.

Како смо сазнали, Јовица Мудрић је живио у другом мјесту, са другом женом.

До раних јутарњих сати полицијске патроле су претраживале терен око куће у којој се догодио злочин, а потрага 33-годишњем полицајцем се наставља.