latinica  ћирилица
04/09/2015 |  11:48 | Аутор: РТРС

Брчко- Полицијски инспектор извршио самоубиство

У Сандићима код Брчког, синоћ је пронађен мртав инспектор криминалистичке полиције дистрикта Брчко Далибор Симикић (32).
Полиција Брчко дистрикта - Фото: РТРС
Полиција Брчко дистриктаФото: РТРС

Тијело полицајца који се налазио у службеном аутомобилу пронашли су мјештани Сандића. Све чињенице током увиђаја, који је обављен под надзорм брчанског тужилаштва, указују да је највјероватније ријеч о смоубиству. Полиција у Брчком наставља истрагу о расвјетљавању околности које су довеле до ове трагедије. У полицији је одржан комеративни скуп сктручног колегијума Полције дистрикта.

Портпарол Полиције Дистрикта Брчко, Халид Емкић, рекао је да је увиђајним радњама констатовано да је ријеч о полицијском службенику, истражитељу јединице криминалистиче полиције, с иницјиалима Д.С. Како је навео, Д.С. је рођен 1983. године, а навјвјероватније је извршио самубиство из ватреног оружја.

- Увиђај је обављен на мјесту догађаја, а тијело је превезено у градску мртвачницу. Полиција под надзором Тужилшатва, предузуима радње у циљу расвјетљвања свих чињеница и околности које се довеле до овог трагичног догађаја - рекао је Емкић.