latinica  ћирилица
01/10/2015 |  14:43 | Аутор: РТРС

Програм РТРС најгледанији у септембру (ВИДЕО)

Програм РТРС нашао је пут до гледалаца и током протеклог мјесеца. Тако је наша кућа наставила тренд најгледаније телевизије у Српској.
Гледаност - Фото: РТРС
ГледаностФото: РТРС

Најгледанија емисија и даље је наш Дневник у 19.30 часова, а за њим не заостају ни остале информативне емисије, како дневне, тако и оне седмичне. Према истраживању агенције Нилсен, удио РТРС у укупној гледаности у Српској био је 20,15.

Да највише вјерујете нашим информацијама, потврђује податак да је Дневник 2 са рејтингом 14,04 најгледанија централна информативна емисија у Српској. Исто говоре и подаци о удјелу у гледаности према којима је готово сваки други гледалац био уз наш Дневник.

Централни дневник - удио (фото: РТРС)

Подаци о удјелу у гледаности потврђују да је сваки трећи гледалац будио уз наш Јутарњи програм.

На листи најгледанијих седмичних емисија посебно се издвајају оне које је припремила редакција Информативног програма-Дневник плус, Печат, као и наше нове емисије Аспект и Протокол.

Што се тиче спортског програма, пратили сте Европско првенство у кошарци, а посебно утакмице у којима је снаге са противницима одмјерила репрезентација Србије. Љубитељи фудбала пратили су пренос утакмица Лиге шампиона и Лиге Европе, као и квалификационе утакмице за Европско првенство.

Хвала за повјерење!