latinica  ћирилица
27/11/2015 |  15:39 | Аутор: РТС

Михајловић: Милан ће опет играти Лигу шампиона

Тренер Милана Синиша Михајловић вјерује да "росонери" имају квалитет да заврше међу прва три мјеста у Серији А и изборе повратак у Лигу шампиона.

"Послије утакмице против Наполија освајали смо у просјеку два бода по мечу. Убјеђен сам да можемо да наставимо у овом ритму и на крају дођемо до мјеста које води у Лигу шампиона. Послије завршетка првог дијела сезоне очекују нас директни дуели са конкурентима за висок пласман и сигуран сам да можемо да будемо успјешни", рекао је Михајловић на конференцији за медије уочи сутрашњег меча са Сампдоријом у Серији А.

Темпераментни српски тренер одбацио је наводе да екипа има недостатак карактера.

"Не могу ствари изенада да се окрену. Промијенили смо много играча, стил игре и још се прилагођавамо на све. Увијек губимо када примимо први гол? То није проблем карактера. Можемо да када први примимо гол преокренемо резултат, али у неким мечевима нисмо имали среће", закључио је бивши селектор Србије.

Фудбалери Милана налазе се на седмом мјесту на табели италијанског шампионата са 20 бодова. Имају осам бодова мање од трећепласиране Фиорентине.