latinica  ћирилица
30/11/2015 |  14:47 | Аутор: СРНА

ЦЈБ Добој: Извјештај против држављанина Хрватске

Против држављанина Хрватске чији су иницијали С.Џ. поднесен је извјештај Окружном тужилаштву Добој због више кривичних дјела почињених на подручју Добоја, Брода и Пелагићева, саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

С.Џ. је ухапшен 25. новембра у Пелагићеву када је украо новац из куће у власништву лица М.К.

С.Џ. је осумњичен и да је 13. новембра у Добоју из браве на вратима гараже у оквиру куће власништво С.К. украо свежањ кључева којим је затим откључао врата у приземљу и на спрату куће из које је украо новац, лична документа и банковну картицу власника.

У извршењу кривичног дјела затекла га је супруга власника којој је извршилац задао неколико удараца по тијелу, након чега је скочио са балкона у двориште.

С.Џ. је осумњичен и да је 7. новембра из куће у власништву С.Ј. у Броду украо два мобилна телефона, а 17. новембра да је провалио у кућу власништво Е.Ј. у мјесту Сијековац, општина Брод, одакле је украо новац у различитим валутама.

С.Џ. је, након криминалистичке обраде, 26. новембра, заједно са извјештајем о почињеном кривичном дјелу, предат у надлежност Окружном тужилаштву Добој.