latinica  ћирилица
18/01/2016 |  16:12 ⇒ 16:14 | Аутор: ТАНЈУГ

Тек након 100 километара, схватио да је заборавио жену на пумпи

Заборавити супругу на бензинској пумпи је неопростива грешка коју ће сваки мушкарац коме се то деси искијати до краја живота, а то се управо догодило једном посебно расејаном Аргентинцу који је схватио да "нешто није у реду" тек након пређених 100 километара.
Аутомобил - Фото: илустрација
АутомобилФото: илустрација

По повратку са путовања у Бразилу, Самуел и Клаудија, брачни пар из Аргентине зауставио се на бензинској пумпи да напуни резервоар и мало протегне ноге.

Пошто је наточио бензин и отишао до тоалета, Самуел је наставио вожњу аутопутем. Концентрисан на саобраћај, није ни примијетио да је Клаудија остала на пумпи.

Према писању лондонског Телеграфа, заборавни супруг је био увјерен да му жена спава на задњем сједишту као што је то радила када су стигли на пумпу.

Наиме, док је он пунио бензин, Клаудија се пробудила и одлучила да оде до продавнице и купи нешто за јело.

Да ствар буде још чуднија, с њима у колима је био и њихов 14-годишњи син, који је сједио на сувозачевом сједишту и који ништа није примијетио јер је играо игрице на мобилном телефону.

Када је увидјела да су он и син отишли без ње, Клаудија је покушала да телефонира супругу, али због лошег сигнала није успјела да ступи у контакт с њим.

"Напуштена" супруга је на крају отишла у полицију гјде је сачекала да је се муж сјети.

А он је схватио да је нема тек након преваљених 100 километара.

"Када се, послије два сата, коначно појавио, она је почела да шутира аутомобил од бијеса", испричали су полицајци.

"Била је ужасно љута. Није могла да схвати да му је требало толико времена да примијети њено одсуство", навео је један полицајац.

Ово није први овакав случај у свијету. Прије двије године, један Њемац је учинио још драстичнију ствар: заборавио је своју тек вјенчану жену на бензинској пумпи у Француској.  Схватио је да је нема тек послије пређених 200 километара.

И он је као и несрећни Аргентинац мислио да му супруга спава на задњем седишту.