latinica  ћирилица
01/02/2016 |  17:04 ⇒ 20:31 | Аутор: РТРС

РТРС најгледанија телевизија у Српској и у јануару ове године (ВИДЕО)

Радио-телевизија Републике Српске и даље заузима мјесто број један - најгледанија је телевизија у Републици Српској и у јануару ове године.
РТРС - Фото: РТРС
РТРСФото: РТРС

Према подацима агенције Нилсен, РТРС је најбоља телевизија из Републике Српске и на нивоу БиХ, гдје заузима укупно четврто мјесто према гледаности.

Најгледанија информативна емисија и даље је наш други Дневник.

Да једном стечено повјерење остаје, показују и подаци агенције Нилсен - и у јануару ове године највише сте вјеровали садржајима Радио-телевизије Републике Српске. То показује и удио у гледаности од 17, 06%.

Посебно се издваја и 23.јануар ове године када је програм РТРС забиљежио један од највећих рејтинга у историји мјерења гледаности на овом простору – финална утакмица Европског првенства у ватерполу између Србије и Црне Горе забиљежила је удио у гледаности од чак 60, 12 одсто!

Исти дан, наш други Дневник забиљежио је до сада рекордни рејтинг од 28, 32 – удио у гледаности од 43, 87!

Наш програм – наше повјерење. Најактуелније информације из земље и свијета и у јануару сте од свих централних емисија у Републици Српској, пратили у нашем Дневнику 2. Доказ за то је и највиши удио у гледаности од 30, 42%.

Вјеровали сте и нашим осталим информативним емисијама. То потврђују и недвосмислени резултати – понедјељком сте у термину од 21.10 пратили Интервју, након централне информативне емисије, као додатак и Дневник плус, спољно-политички магазин Протокол, а сваког дана у 16.30 пратили сте приче широм Републике у Српској данас.

У мјесецу који је иза нас, од осталог садржаја на нашем програму издваја се и репортажа "Дјеца'', а прате је емисије из документарног програма, наш магазин за потрошаче – "Рачуница", али и забавне емисије "Разговор са'', у којој сте уживали у причама лица са насловница.

И у јануару сте се будили уз наш јутарњи програм, који је био нагледанији са удјелом у гледаности већим од 31.

На програму наше телевизије гледали сте преносе најважнијих догађаја у протеклом мјесецу.

Љубитељи спорта пренос Европског првенства у ватерполу пратили су на нашем програму. То показује и удио у гледаности већи од 50%!

Од спортских садржаја бирали сте и остале преносе ватерполо утакмица управо на РТРС. Радио-телевизија Републике Српске и овај мјесец била је најгледанија телевизија из Српске на подручју БиХ. 

Хвала вам на повјерењу.