latinica  ћирилица
09/02/2016 |  18:34 ⇒ 20:34 | Аутор: РТРС

Предсједник добојског СНСД-а, Владо Ђурђевић, добио Додикову подршку (ВИДЕО)

Новоизбарани предсједник добојског СНСД-а, Владо Ђурђевић, данас је и јавно добио подршку лидера странке Милорада Додика. Поручио је да су унутарстраначке фракције прошлост, а да ће са коалиционим партнерима, јединствено, предложити кандидата за градоначелника Добоја. Кога - откриће ускоро.
Владо Ђурђевић - Фото: РТРС
Владо ЂурђевићФото: РТРС

На спекулације о изборима у Добоју биће стављена тачка, јер кандидат, кога буду изабрали за октобарску трку на локалним изборима, биће јединствен представник СНСД-а и његових коалиционих партнера.

"То ће бити човјек који треба да обезбиједи низ симбола. Један је да Добој у политичком смислу интегришемо са оним што јесте Република Српске, а не да се усмјерава у ону причу што се зове турски свијет”, рекао је предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Пред изборе, добојском СНСД- у предстоје и посљедње унутарстраначке припреме. Остало је још да се настави конституирајућа сједница Градског одбора гдје ће бити изабрани четири потпредсједника те чланови Предсједништва.

Позив градоначелника Добоја на јединство, схватићемо озбиљно оног тренутка када почне да поштује институције предсједника и Владе - поручила је одборница у Скупштини града, Сања Вулић.

"Врло често се спекулише како ми деградирамо људе друге националности. Желим истаћи да ми апсолутно подржавамо све људе којио живе у овом граду", истакла је Вулић.

Изгардња ауто-пута Бањалука-Добој, термоелектране Станари и највеће инвестирање у један град у посљедњих 10 година, јасне су поруке да СНСД жели да допринесе квалитету живота Добојлија, поручено је са данашње конференције за новинаре.