latinica  ћирилица
04/05/2016 |  14:46 ⇒ 05/05/2016 | 09:29 | Аутор: РТРС

РТРС најгледанијa и у априлу (ВИДЕО)

Телевизија Републике Српске и у априлу је била најгледанија телевизија у Српској. То потврђују подаци Агенције Нилсен.
Гледаност телевизија у РС за април - Фото: Screenshot
Гледаност телевизија у РС за априлФото: Screenshot

Вјеровали сте, прије свега, нашим информативним емисијама. Од десет најгледанијих у мјесецу иза нас, осам је производ наше медијске куће. Први пут, програм Телевизије Републике Српске избио је и на треће мјесто гледаности на подручју цијеле БиХ. 

Април је био још један мјесец у којем сте били уз наш програм. Да сте повјерење поклонили садржајима РТРС-а потврђују подаци Нилсена, да је њихов удио у Српској био 19,58% и да је далеко гледанији од конкуренције.

Вјерујете нашим новинарима и уредницима који вас у 19 и 30 свакодневно информишу о домаћим и иностраним актуелностима. То показује податак да је најгледанија информативна емисија и у априлу наш Дневник 2 са рејтингом 13,76 %.

Наш Дневник 2 имао је удио гледаности од 29,65%.

Наш програм је избио на треће мјесто гледаности на подручју цијеле БиХ и поново смо најгледанија телевизија из Републике Српске на овом нивоу.

Најгледанија информативна емисија у Републици Српској је наш Печат. У врху су и Аспект, Дневници плус, Српска данас, Рачуница, Људовање и Бањалучка панорама.

А будили сте се уз наш Јутарњи програм, који је заслужио импозантни удио гледаности од 31,74%.

И остале емисије су заузеле врх гледаности у Републици Српској.

Повјерење сте поклонили и нашем ексклузивном спортском програму.

И још нешто. За Васкрс, првог маја, Васкршњи програм РТРС-а је био далеко најгледанији васкршњи програм у Српској. Цијели дан је наш програм пратило у просјеку 28,09% гледалаца.

Хвала вам на повјерењу!