latinica  ћирилица
04/05/2016 |  21:00 ⇒ 21:00 | Аутор: СРНА

Илија Јовичић кандидат за начелника општине Брод

Општински одбор СНСД-а у Броду дао је вечерас једногласну подршку досадашњем начелнику општине Брод Илији Јовичићу за поновну кандидатуру на ту функцији на октобарским изборима.
 - Фото: СРНА
Фото: СРНА

"Част ми је што сам добио подршку од ове групе одговорних и сјајних људи, а у наредном периоду ће бити обављени разговори са коалиционим партнерима, када ћемо се усагласити о коначном приједлогу", рекао је Јовичић, предсједник Општинског одбора СНСД-а.

Он је истакао да у наредном периоду очекује реализацију неколико капиталних пројеката на подручју општине "који су настали као посљедица мукотрпног и дуготрајног рада и извођења општине Брод на позитиван курс".

Јовичић је рекао да Општинском одбору предстоји и низ изборних активности, за које ће бити сачињени мјесечни, седмични и дневни планови, уз прецизне механизме координације, контроле и мониторинга.

На проширеној сједници Одбора расправљано је и о другим питањима, као што су информација о одржаним састанцима са руководством мјесних одбора, извјештај о реализацији постављених циљева и задатака прокламованих у изборниј кампањи 2012. године, активностима ОО СНСД-а за других квартал 2016. године, митингу "Срцем за Републику Српску" и другим.

Вечерашњем састанку, осим 26 чланова Општинског одбора, присуствовали су директори јавних предузећа и установа из јавног сектора који су чланови СНСД-а, чланови Статутарне комисије и других радних тијела.