latinica  ћирилица
24/05/2016 |  13:34 ⇒ 13:36 | Аутор: Агенције

Гризман: Надам се да ћу подићи трофеј Лиге шампиона

Атлетико Мадрид играће у суботу финале Лиге шампиона против градског ривала Реал Мадрида.
Антоан Гризман (ФОТО: espnfc.com) -
Антоан Гризман (ФОТО: espnfc.com)

Фудбалер Атлетико Мадрида Антоан Гризман рекао је данас да би освајање Лиге шампиона за њега било остварење сна и изразио наду да ће предстојећег викенда његова екипа побиједити Реал Мадрид у финалу.

"Освајање Лиге шампиона је остварење сна. Надам се да ћу бити у прилици да подигнем трофеј за викенд. Да бисмо побиједили потребно је много напорног рада и труда, а ми смо спремни на све и имамо велику жељу да то и урадимо", рекао је Гризман за сајт Европске фудбалске уније.

Атлетико Мадрид играће у суботу финале Лиге шампиона против градског ривала Реал Мадрида, а Гризман је рекао да његова екипа мора да буде концентрисана док судија не означи крај утакмице.

"Морамо бити концентрисани сваке секунде у сваком минуту и морамо да пружимо свој максимум као и до сада. Морамо се трудити, морамо да засучемо рукаве, да играмо висок пресинг и да покушамо први да постигнемо гол. Морамо бити јаки и на психичком и физичком нивоу", казао је он.

У финалу Лиге шампиона 2014. године такође су се састали Атлетико и Реал, а "јорганџије" су све до 93. минута водили с 1:0.

Екипа Дијега Симеона је на крају поражена с 4:1, па је Реал освојио 10. титулу у Лиги шампиона.

Овогодишње финале најјачег европског такмичења играће се на стадиону Сан Сиро у Милану у суботу од 20.45.