latinica  ћирилица
24/05/2016 |  16:56 ⇒ 17:00 | Аутор: РТС

Нови Бонд је жена и то Џулијан Андерсон?!

Скали као Џејн Бонд? Америчка глумица Џулијан Андерсон наговијестила је да би прихватила улогу првог женског Бонда, након што је досадашњи Џејмс Бонд Данијел Крејг, наводно, одбио понуду да за 78 милиона евра сними још два филма о тајном агенту 007.
Џулијан Андерсон (Фото:i.guim.co.uk) -
Џулијан Андерсон (Фото:i.guim.co.uk)

Џилијан Андерсон је на свом Твитер налогу написала: "Зовем се Бонд. Џејн Бонд" и објавила постер који су направили фанови, на којем је спојена њена слика и старији филмски постер Џејмса Бонда, наводе британски медији.

Звијезда култне серије Досије икс је ноћас, међутим, на друштвеним мрежама "спустила лопту" поводом спекулација да ће бити нови тајни агент 007, написавши "Неко је направио сјајан постер и покренуо интригантну тему. Да ли ће се то заиста догодити? Вјероватно неће".

Нашироко се спекулише око тога ко би могао да замијени досадашњег Бонда, Данијела Крејга, а као највјероватнији кандидати се помињу глумци Том Хидлстон, Идрис Елба и Дамјан Луис.

Британске кладионице су прошле недјеље обуставиле клађење на Тома Хилдстона, звеијзду британске серије Night Manager, усљед огромног интересовања.