latinica  ћирилица
13/06/2016 |  09:06 ⇒ 09:11 | Аутор: klix.ba

Изнајмљује се суперјахта за 700.000 евра недјељно (ФОТО)

Ако имате вишка 700.000 евра, можете изнајмити највећу суперјахту на свијету у приватном власништву.
Супер јахта  Lauren L. (Фото: Titan Broker) -
Супер јахта Lauren L. (Фото: Titan Broker)

Наиме, то је цијена за седам дана коришћења овог луксузног бродића.

Јахта Лаурен Л. је дуга 90 метара, а у власништву је компаније Титан Брокер.

Она може примити 150 гостију и 45 чланова посаде, који гостима осигуравају изузетну услугу.

Посада је такође на располагању за пружање ексклузивнх излета на неке од најегзотичнијих локација. Јахта нуди веома луксузан одмор, а може се изнајмити за 700.000 евра седмично, без ПДВ-а.

 Супер јахта Лаурен Л. (Фото: Titan Broker)

Може се похвалити и приватним хелиодромом, теретаном и спа центром, као и врхунским баром на палуби у склопу којег се налази простор за сунчање и платформа с ђакузијем.

Јахта Лаурен Л. има спектар крстарења од 3.400 наутичких миља и брзину крстарења од 15 чворова. Током љета може се наћи на релацији од Медитерана, Кариба, Панаме, Бразила и Костарике.

Посједује више од четири палубе с укупно 20.000 квадратних метара. Неки апартмани су велики до 1.200 квадратних метара, а укључују и балкон, дневни боравак, најновији систем за забаву, брачни калифорнијски кревет, гардеробер, пространа купатиа са спа кадом...

Брод има још десет луксузних соба за госте на горњој палуби, а све су опремљене мултимедијалним пакетима за забаву и минибаровима. Постоји још пет двокреветних кабина на главној палуби. У главном салону гости могу уживати у аутентичном стилу и опуштати се уз коктеле у бару, док слушају клавир.

Ту је и дјечја играоница и елитна теретана, која има изврсну понуду спортске опреме.